NYHEDER 2 Temaeftermiddage om rødder i Ankestyrelsen

Ankestyrelsen tilbyder temaeftermiddage forskellige steder i landet. Temaeftermiddagene er for forældre, der har adopteret og godkendte adoptanter, der endnu ikke har modtaget et barn, samt for voksne adopterede.

Det er gratis at deltage, og pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet.

***

Tirsdag d. 12. maj kl. 16-20 i Århus tilbyder Ankestyrelsen 4 timer med oplæg og inspiration fra deres PAS konsulenter Anna Wejdemann og Bodil Kappelgaard, som også er kursusledere på de adoptionsforberedende kurser.

Temaet er søgningen efter biologiske rødder: tilbagerejse (del 1 af 2). Man kan med fordel deltage i begge temaeftermiddage (del 2: 15. juni), men det er ikke en forudsætning for udbyttet eller et krav. 

Tilmeldingsfrist: 23. marts 2020

I kan læse mere samt tilmelde jer HER 

***

Fredag d. 15. juni kl. 16-19 i Århus tilbyder Ankestyrelsen 3 timer med oplæg og inspiration fra deres PAS konsulenter Anna Wejdemann og Bodil Kappelgaard, som også er kursusledere på de adoptionsforberedende kurser.

Temaet er søgningen efter biologiske rødder: fremtiden efter tilbagerejsen (del 2 af 2). Man kan med fordel deltage i begge temaeftermiddage (del 1: 12. maj), men det er ikke en forudsætning for udbyttet eller et krav. 

Tilmeldingsfrist: 28. april 2020

I kan læse mere samt tilmelde jer HER 

 

Hvis du fremadrettet ønsker at få oplysninger om nye temaeftermiddage på adoptionsområdet i din indbakke, så kan du tilmelde dig Ankestyrelsens nyhedsbrev om kurser og vejledning her: https://ast.dk/nyheder/tilmeld-dig-nyhedsbrev

 

 

 

Seneste nyt om