NYHEDER Delegationsbesøg fra Madagaskar

IMG_4798

 

DIA har haft besøg fra Madagaskar ved en repræsentant fra centralmyndigheden, en børnedommer og vores nye kontaktperson Hanitra, idet de ønskede at se, hvordan de adopterede børn fra Madagaskar trives i Danmark. Det blev til et par begivenhedsrige dage, hvor højdepunkterne for delegationen var et dejligt og levende søndagsfamilietræf i det sydlige København samt et hjemmebesøg efter skoletid i det nordsjællandske på en skøn sensommereftermiddag. Derudover blev vore gæster præsenteret for det danske adoptionssystem i forhold til den nye danske adoptionslov og den særlige PAS-ordning, Danmark tilbyder til adoptivfamilier.

Vores kontaktperson Hanitra blev i Danmark et døgn længere end resten af delegationen, for at få mulighed for at møde de nuværende familier på ventelisten til Madagaskar.

Sådanne delegationsbesøg er med til at styrke samarbejdet mellem Danmark og Madagaskar, idet vore udenlandske gæster ved selvsyn oplever, betydningen af adoptionen for det enkelte barn i den enkelte familie.

DIA takker alle familier, der har medvirket til at gøre besøget rigtigt godt ved en åben, ærlig og positiv dialog hos samtlige familier, vi har mødt.

IMG_4978

 

Seneste nyt om