NYHEDER Temaarrangement med Pelle Hvenegaard

SPÆNDENDE TEMAARRANGEMENT

MED PELLE HVENEGAARD

Efter en mangeårig kamp med forgæves fertilitetsbehandlinger blev Pelle Hvenegaard i 2016 endelig far til adoptivdatteren Zoe Ukhona. I et nyt, ærligt og rørende foredrag, der tager afsæt i bogen “Kære Zoe Ukhona”, fortæller Pelle for første gang om hele forløbet, om hvor lykken kan ligge, og hvordan du kan prioritere i livet. 

 Efter seks års overlevelseskamp i et fertilitets- og adoptionshelvede, stod Pelle og hustruen Caroline i september 2016 endelig med deres lille adoptivdatter Zoe Ukhona i armene. Den kamp har Pelle beskrevet i bogen ”Kære Zoe Ukhona”, der udkommer i april 2018.

 Med udgangspunkt i sin nye bog inddrager Pelle Hvenegaard os alle i en ærlig og rørende historie om de seks år, der gik fra første gang han og Caroline mødte hinanden på en blind date, hvordan de instinktivt vidste, at de skulle være forældre sammen, til de første gang efter års venten holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika.

 Pelle Hvenegaard er en mand, der har prøvet det meste og har opnået det, som mange forbinder med lykken; nemlig berømmelse, anerkendelse, indflydelse, penge og frihed til at gøre, hvad han vil. Dog har han i mange år gået og følt, at der manglede noget: nemlig lykken ved at blive far.  

Kom med til en ærlig og rørende aften med plads til humor og et livsbekræftende bud på, hvor lykken kan ligge, og hvordan du kan prioritere i livet.

OBS! Arrangementet er kun for dem, der er tilmeldt i DIA!!

 

Tid

Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 16.00-19.00 i Birkerød

Torsdag den 11. oktober 2018 kl. 14.00-16.00 i Århus

Sted

Birkerød: DIA, Hovedgaden 24, 1., 3460 Birkerød

Århus: DIA, Elkjærvej 31, 1., 8230 Åbyhøj

Pris: 150 kr. per deltager. Deltagergebyret indbetales på kontonr. 3170 - 4130972659 – mærk betalingen sagsnr. & Temadag Birkerød eller sagsnr. & Temadag Åbyhøj.

Tilmelding SKAL ske via www.d-i-a.dk/kalender/ (Først til mølle princippet, idet der er begrænset plads, hvert sted).

Tilmelding er først registreret & bindende, når vi har modtaget både tilmelding og betaling. I vil modtage en bekræftelse på tilmeldingen når både web tilmelding og betaling er modtaget.

DEADLINE FOR TILMELDING og betaling: D. 5. oktober til arrangementerne i både Birkerød og i Århus.  

Vi glæder os til at se jer!

Seneste nyt om