NYHEDER Temaeftermiddag om adoption af større børn og søskende

  shutterstock_75101005

Adoption har traditionelt set primært været af mindre børn, men i de senere år har adoption udviklet sig, således at det i en stigende grad er lidt større børn eller børn med fysiske og/eller psykiske udfordringer, der formidles til international adoption.

Det er DIA’s opfattelse, at alle børn skal have mulighed for en tryg og god opvækst. Vi har derfor valgt at sætte fokus på de børn, der på grund af alder, søskendestatus eller fysiske og/eller psykiske udfordringer søger forældre med særlige ressourcer. Med denne temaeftermiddag vil vi invitere jer til at høre om adoption af større børn og søskende.

DIA har inviteret psykolog og PAS-rådgiver Ida Skytte Jakobsen samt to familier, der har adopteret henholdsvis ét større barn (over 48 mdr.) og et større søskendepar, der vil fortælle om deres oplevelser og erfaringer med at adoptere børn, der søgte forældre med særlige ressourcer.

DIA håber, at oplæggene kan bidrage til at give kommende og/eller mulige adoptanter en større indsigt i hvad det kan indebære at adoptere et større barn og/eller søskende.

Eftermiddagens program:

  • Præsentation af oplægsholderne og dagens program ved socialrådgiver Tina Aebeloe Schwendson
  • Adoption af ældre børn/søskende: Overvejelser man skal gøre sig, når man skal adoptere et ældre barn/søskende ved Ida Skytte Jakobsen
  • Fortællefamilier

Temaeftermiddagen vil blive afholdt både på Sjælland og i Jylland for at tilgodese adoptanter fra hele landet. Arrangementet finder sted på følgende datoer og adresser:

27. april 2017 i Åbyhøj

DIA, Elkjærvej 31, 1., 8230 Åbyhøj

23. maj 2017 i Birkerød

DIA, Hovedgaden 24, 3460 Birkerød

Tidspunkt: Kl. 17:00 – cirka. 19:00

Pris: 150 kr per deltager. Deltagergebyret indbetales på kontonr. 3170 - 4130972659

Tilmelding: via www.d-i-a.dk/kalender/ (Først til mølle princippet, idet der er begrænset plads, hvert sted).

shutterstock_18210127

Seneste nyt om