Fadderskabsprogram > Giv et bidrag Giv et bidrag

Du kan gøre en forskel

Ved at støtte DIAs projekter rundt omkring i vores samarbejdslande økonomisk, kan du være med til at hjælpe forældreløse og udsatte børn til en tryg opvækst i deres fødeland.

Du kan for eksempel vælge at støtte vores "Akuthjælp-fond” , der er DIA's ekstra indbetalingskonto til fadderskabsprogrammerne. Herfra støtter vores partnere i landene fadderskabsfamilier eller familier i lokalsamfundet, hvis ulykken pludselig rammer. Du har også mulighed for at øremærke din støtte til et konkret land, som vi samarbejder med. 

Dit bidrag kan indsættes på denne konto:  Reg. nr. 4387 kontonr. 4620532789  Danske Bank 

I DIA bestræber vi os på løbende at informere om projekternes udvikling.

Gavebevis

Vil du give en donation som gave, sender vi dig gerne et gavebevis, der bekræfter støtten og dens størrelse. Vi beskriver også, hvad donationen betyder for DIAs hjælpearbejde og det konkrete projekt.

Husk fradraget

Når du via DIA støtter et projekt, vore fadderskaber eller indsamlinger, så kan du trække beløbet fra i skat. Vi skal blot bruge dit CPR-nummer i forbindelse med indbetalingen, så vi kan indberette dit bidrag til SKAT. For året 2019 er beløbet op til kr. 16.300 pr. person fradragsberettiget.

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål til DIA's projekter eller til muligheder for at støtte projekterne økonomisk, er du meget velkommen til at kontakte fadderskabskoordinator Marina Bonetti på mb@d-i-a.dk