NYHEDER Rikke Klestrup har søgt nye udfordringer

Vor mange årige sagsbehandler og socialrådgiver Rikke Klestrup, skal i fremtiden være adjunkt og underviser på Københavns Professionshøjskole. Vi er glade for at Rikke får mulighed for at videreudvikle og dele ud af sine store socialfaglige kvalifikationer til andre kommende socialrådgivere. Men vi kommer til at savne Rikke og hendes helt unikke indsigt i socialt arbejde såvel nationalt som internationalt.

Rikke har  sammenlagt i 10 år rådgivet og støttet såvel familier som adopterede i forhold til adoption og ikke mindst Post Adoption Service. Vi ønsker Rikke held og lykke med det nye arbejde.

Rikkes opgaver vil fremadrettet blive varetaget af DIA`s øvrige dygtige adoptionskoordinatorer og socialrådgivere ligesom de lande hun har været tilknyttet overtages af DIA´s øvrige erfarne sagsbehandler stab. Rikke vil fortsat være en del af DIA`s netværk af professionelle sparringspartnere.

Rikke har fået nyt arbejde og har med udgangen af juli tiltrådt en stilling som adjunkt ved Københavns Professionshøjskole

Seneste nyt om