Samarbejdspartnere > Om Samarbejdspartnere Om Samarbejdspartnere

DIA formidler i øjeblikket adoptioner fra følgende: Bulgarien, Burkina Faso, Colombia, Filippinerne, Indien, Madagaskar, Sydafrika, Sydkorea, Thailand, Taiwan og Tjekkiet.

I menuen til venstre kan du læse om de enkelte partnere, som DIA samarbejder med, blandt andet hvordan samarbejdet foregår, og hvor lang ventelisten er for det pågældende partner.

Årsagen til, at DIA offentliggør anonymiserede ventelister på hjemmesiden er, at hver enkelt familie, der er registreret på en venteliste, dermed har et sted, hvor sagen er synlig, og hvor man kan følge, at sagen er aktiv og i proces.

Da de åbne ventelister er offentligt tilgængelige, er de anonymiserede. Af den grund kan ventelisterne ikke bruges til at danne sig et overblik over detaljer om formidlingen, om ventetider eller om tidspunkter for, hvornår der bliver matchet barn til enten egen familie, eller andre familier.

Adoptionsprocessen består af rigtigt mange aspekter, processer og forhold, der konstant ændrer sig. Ventetiderne er meget påvirkelige af stort set alle parametre i formidlingsprocessen. Derfor vil præcise ventetider på, hvornår man kan forvente at blive matchet til et barn, være svære at give.